TAVSİYE EDİLDİĞİ BİTKİLER, KULLANIM DOZU VE DÖNEMİ
BİTKİ | DOZ | KULLANIM SIKLIĞI |
Yapraktan Uygulama | ||
Şaraplık ve Sofralık Üzüm | 250 – 300 g / 100 L Su | Vejetasyon boyunca |
Şeftali, Erik, Kayısı, Kiraz, Fındık Ağaçları | 250 – 300 g / 100 L Su | Taç yapraklar düştükten itibaren |
Elma, Armut Ağaçları | 250 – 300 g / 100 L Su | Meyve tutumundan renklenme dönemi boyunca |
Narenciye | 250 g / 100 L Su | Tüm gelişim döngüsü boyunca |
Kivi | 250 – 300 g / 100 L Su | Çiçeklenme sonrasında hasattan öncesine kadar |
Zeytin | 250 – 300 g / 100 L Su | Meyve tutumundan çekirdeklerin sertleşme dönemine kadar |
Çilek | 250 – 300 g / 100 L Su | Çiçeklenme sonrasında her 12-15 günde bir 2-3 kez uygulama |
Sebzeler | 250 – 300 g / 100 L Su | İlk vejetasyon başlangıcından hasata kadar |
Endüstriyel Ürünler | 250 – 300 g / 100 L Su | Vejetatif gelişim süresi boyunca |
Yem Bitkileri | 250 – 300 g / 100 L Su | Vejetasyon başında sapa kalkma dönemine kadar |
Hububat | 250 – 300 g / 100 L Su | Sürgün gelişimi sonunda gövde oluşumuna kadar |
Kesme Çiçek, Fidanlık Bitkileri, Yeşil Alan | 250 – 300 g / 100 L Su | Tüm vejetasyon boyunca |
- Asla uygun doz miktarını aşmayınız ve sadece gerekli olan yerlerde kullanınız.
- Çocuklardan ve gıdalardan uzak tutunuz. Önce etiketi okuyunuz ve evde kullanmayınız.
- Uygulama esnasında hiçbir şey yemeyiniz, içmeyiniz. Buharını ve zerrelerini teneffüs etmeyiniz.
- Deri ve göz ile temasından kaçınınız. Teması halinde temas bölgesi bol su ile yıkanmalıdır.
- Boş ambalajları imha ediniz. Doğayı kirletmeyiniz.
- Toprak ve / veya yaprak analizi yaptırılarak ürünün kullanılması tavsiye edilir.
Doğrudan güneş ışığı almayan, nemsiz ve kuru ortamda + 5 ile 30 °C arasında saklanmalıdır. Kesinlikle yanıcı değildir. Taşıma ve depolama sırasında koliler kesinlikle ters çevrilmemelidir. Üzerindeki ok işaretine uygun istiflenmelidir.
Firma ürününü, etikette belirtilen şartlara uygun olarak kullanıldığı takdirde garanti eder. Yanlış kullanımından dolayı meydana gelecek tüm zararlardan tüketici sorumludur.