TAVSİYE EDİLDİĞİ BİTKİLER, KULLANIM DOZU VE DÖNEMİ
BİTKİ | DOZ | KULLANIM SIKLIĞI |
Yapraktan Uygulama | ||
Şaraplık ve Sofralık Üzüm | 200 – 250 g / 100 L Su | Çiçek öncesinden meyve oluşumuna kadar |
Şeftali, Erik, Kayısı, Kiraz, Fındık Ağaçları | 200 – 250 g / 100 L Su | Başlangıç döneminden meyve oluşumuna kadar |
Elma, Armut | 200 – 250 g / 100 L Su | Çiçek öncesi/ sonrası ve meyve oluşumu |
Narenciye | 200 – 250 g / 100 L Su | Vejetatif gelişmeden meyve oluşumuna kadar |
Zeytin | 200 – 250 g / 100 L Su | İlk vejetatif gelişme aşamasından sertleşmeye kadar |
Çilek | 200 – 250 g / 100 L Su | Çiçek öncesi ve sonrasında |
Sebzeler | 200 – 250 g / 100 L Su | İlk gelişme aşamasından tamamen gelişme süresince |
Endüstriyel Ürünler
(Pamuk, Şekerpancarı vs.) |
200 – 250 g / 100 L Su | İlk gelişme dönemi boyunca |
Tahıllar | 200 – 250 g / 100 L Su | İlk gelişme dönemi boyunca |
Dekoratif, Çiçekli Bitkiler, Fidanlıklar | 200 – 250 g / 100 L Su | İlk gelişme aşamasından çiçek öncesine kadar |
- Asla uygun doz miktarını aşmayınız ve sadece gerekli olan yerlerde kullanınız.
- Çocuklardan ve gıdalardan uzak tutunuz. Önce etiketi okuyunuz ve evde kullanmayınız.
- Uygulama esnasında hiçbir şey yemeyiniz, içmeyiniz. Buharını ve zerrelerini teneffüs etmeyiniz.
- Deri ve göz ile temasından kaçınınız. Teması halinde temas bölgesi bol su ile yıkanmalıdır.
- Boş ambalajları imha ediniz. Doğayı kirletmeyiniz.
- Toprak ve / veya yaprak analizi yaptırılarak ürünün kullanılması tavsiye edilir.
Doğrudan güneş ışığı almayan, nemsiz ve kuru ortamda + 5 ile 30 °C arasında saklanmalıdır. Kesinlikle yanıcı değildir. Taşıma ve depolama sırasında koliler kesinlikle ters çevrilmemelidir. Üzerindeki ok işaretine uygun istiflenmelidir.
Firma ürününü, etikette belirtilen şartlara uygun olarak kullanıldığı takdirde garanti eder. Yanlış kullanımından dolayı meydana gelecek tüm zararlardan tüketici sorumludur.