Diğer bitki besleme ve koruma ürünleri ile karıştırılmadan önce mutlaka bir ön deneme yapılmalıdır.
TAVSİYE EDİLDİĞİ BİTKİLER, KULLANIM DOZU VE DÖNEMİ
BİTKİ | DOZ | KULLANIM SIKLIĞI |
Yapraktan Uygulama | ||
Şaraplık ve Sofralık Üzüm | 250 – 300 g / 100 L Su | Vejetasyon boyunca |
Şeftali, Erik, Kayısı, Kiraz, Fındık Ağaçları | 250 – 300 g / 100 L Su | Taç yapraklar düştükten itibaren |
Elma, Armut Ağaçları | 250 – 300 g / 100 L Su | Meyve tutumundan renklenme dönemi boyunca |
Narenciye | 250 g / 100 L Su | Tüm gelişim döngüsü boyunca |
Kivi | 250 – 300 g / 100 L Su | Çiçeklenme sonrasında hasattan öncesine kadar |
Zeytin | 250 – 300 g / 100 L Su | Meyve tutumundan çekirdeklerin sertleşme dönemine kadar |
Çilek | 250 – 300 g / 100 L Su | Çiçeklenme sonrasında her 12-15 günde bir 2-3 kez uygulama |
Sebzeler | 250 – 300 g / 100 L Su | İlk vejetasyon başlangıcından hasata kadar |
Endüstriyel Ürünler | 250 – 300 g / 100 L Su | Vejetatif gelişim süresi boyunca |
Yem Bitkileri | 250 – 300 g / 100 L Su | Vejetasyon başında sapa kalkma dönemine kadar |
Hububat | 250 – 300 g / 100 L Su | Sürgün gelişimi sonunda gövde oluşumuna kadar |
Kesme Çiçek, Fidanlık Bitkileri, Yeşil Alan | 250 – 300 g / 100 L Su | Tüm vejetasyon boyunca |