Diğer bitki besleme ve koruma ürünleri ile karıştırılmadan önce mutlaka bir ön deneme yapılmalıdır.

                                                                   TAVSİYE EDİLDİĞİ BİTKİLER, KULLANIM DOZU VE DÖNEMİ

BİTKİ DOZ KULLANIM SIKLIĞI
Yapraktan Uygulama
Şaraplık ve Sofralık Üzüm 250 – 300 g / 100 L Su Vejetasyon boyunca
Şeftali, Erik, Kayısı, Kiraz, Fındık Ağaçları 250 – 300 g / 100 L Su Taç yapraklar düştükten itibaren
Elma, Armut Ağaçları 250 – 300 g / 100 L Su Meyve tutumundan renklenme dönemi boyunca
Narenciye 250 g / 100 L Su Tüm gelişim döngüsü boyunca
Kivi 250 – 300 g / 100 L Su Çiçeklenme sonrasında hasattan öncesine kadar
Zeytin 250 – 300 g / 100 L Su Meyve tutumundan çekirdeklerin sertleşme dönemine kadar
Çilek 250 – 300 g / 100 L Su Çiçeklenme sonrasında her 12-15 günde bir 2-3 kez uygulama
Sebzeler 250 – 300 g / 100 L Su İlk vejetasyon başlangıcından hasata kadar
Endüstriyel Ürünler 250 – 300 g / 100 L Su Vejetatif gelişim süresi boyunca
Yem Bitkileri 250 – 300 g / 100 L Su Vejetasyon başında sapa kalkma dönemine kadar
Hububat 250 – 300 g / 100 L Su Sürgün gelişimi sonunda gövde oluşumuna kadar
Kesme Çiçek, Fidanlık Bitkileri, Yeşil Alan 250 – 300 g / 100 L Su Tüm vejetasyon boyunca