Diğer bitki besleme veya koruma ürünleri ile karıştırılmadan önce, mutlaka bir ön deneme yapılmalıdır.

 TAVSİYE EDİLDİĞİ BİTKİLER, KULLANIM DOZU VE DÖNEMİ

BİTKİ DOZ KULLANIM SIKLIĞI
  Yapraktan Uygulama  
Narenciye 250 – 300 g / 100 L Su Hasattan önce meyvelerin büyüme aşamaları boyunca
Şaraplık ve Sofralık Üzüm 200 – 250 g / 100 L Su Koruk döneminden hasata kadar her 15 günde bir uygulama
Elma, Armut, Şeftali, Erik, Kayısı, Badem, Kiraz 300 – 350 g / 100 L Su İlk gelişim aşamalarından meyve olgunlaşmasına kadar
Kivi 300 – 350 g / 100 L Su Yaz ve sonbahar dönemlerinde her 15 günde bir uygulama
Zeytin  300 – 350 g / 100 L Su Yağ içeriğini arttırmak için, hasat zamanına kadar her 15 günde bir uygulama
Çilek 250 – 300 g / 100 L Su 12-15 günde bir çiçek sonrasında 2-3 uygulama
Sebzeler 300 – 350 g / 100 L Su Meyve ya da yumru veren sebzelerde meyve tutumu, olgunlaşma ve renklenme aşamalarında her 15 günde bir uygulama
Endüstriyel Ürünler 400 – 500 g / da Her 15 günde 3-4 uygulama
Dekoratif, Kesme Çiçekler ve Fidanlıklar 250 – 300 g / 100 L Su Hasata yakın fidanlıklarda kış bitiminden önce
Tropikal Bitkiler 250 – 300 g / 100 L Su Her 15-20 günde meyvelerin yumru başlangıcından hasat zamanına kadar