Diğer
bitki besleme veya koruma ürünleri ile karıştırılmadan önce, mutlaka bir ön
deneme yapılmalıdır.
TAVSİYE EDİLDİĞİ BİTKİLER, KULLANIM DOZU VE DÖNEMİ
BİTKİ | DOZ | KULLANIM SIKLIĞI |
Yapraktan Uygulama | ||
Şaraplık ve Sofralık Üzüm | 200 – 250 g / 100 L Su | Çiçek öncesinden meyve oluşumuna kadar |
Şeftali, Erik, Kayısı, Kiraz, Fındık Ağaçları | 200 – 250 g / 100 L Su | Başlangıç döneminden meyve oluşumuna kadar |
Elma, Armut | 200 – 250 g / 100 L Su | Çiçek öncesi/ sonrası ve meyve oluşumu |
Narenciye | 200 – 250 g / 100 L Su | Vejetatif gelişmeden meyve oluşumuna kadar |
Zeytin | 200 – 250 g / 100 L Su | İlk vejetatif gelişme aşamasından sertleşmeye kadar |
Çilek | 200 – 250 g / 100 L Su | Çiçek öncesi ve sonrasında |
Sebzeler | 200 – 250 g / 100 L Su | İlk gelişme aşamasından tamamen gelişme süresince |
Endüstriyel Ürünler | 200 – 250 g / 100 L Su | İlk gelişme dönemi boyunca |
(Pamuk, Şekerpancarı vs.) | ||
Tahıllar | 200 – 250 g / 100 L Su | İlk gelişme dönemi boyunca |