TAVSİYE EDİLEN BİTKİLER, KULLANIM DOZU ve DÖNEMİ
BİTKİ
DOZ
Topraktan Uygulama
Yeni Dikilen Fidanlarda
10 – 50 g / Ağaç
Meyve Tutumuna
Yakın Ağaçlarda
50 – 75 g / Ağaç
Verim Dönemindeki Ağaçlarda
100 – 200 g / Ağaç
Meyve Ağaçları Turunçgiller, Elma, Armut, Ayva, Kayısı,
Şeftali, Nektarin, Kiraz, Vişne, Erik
200 – 300 g / Ağaç
Muz
20 – 40 g / Ağaç
Grubu
Zeytin, Antep Fıstığı, Badem, Ceviz, Fındık
200 g / Ağaç &
Ocak Başına
Bağ, Kivi, Üzümsü Meyveler
20 – 40 g / Omca
Çilek (Tarla ve Sera )
250 g / da Damlama
Sulama
Sebzeler (Tarla ve Sera)
250 – 500 g / da
Damlama Sulama
Karpuz, Kavun
500 g / da Damlama
Sulama
Kesme Çiçek
250 g / da Damlama
Sulama