Diğer bitki besleme
veya koruma ürünleri ile karıştırılmadan önce, mutlaka bir ön deneme
yapılmalıdır.
TAVSİYE EDİLDİĞİ BİTKİLER, KULLANIM DOZU VE DÖNEMİ
BİTKİ | DOZ | KULLANIM SIKLIĞI |
Yapraktan Uygulama | ||
Narenciye | 250 – 300 g / 100 L Su | Hasattan önce meyvelerin büyüme aşamaları boyunca |
Şaraplık ve Sofralık Üzüm | 200 – 250 g / 100 L Su | Koruk döneminden hasata kadar her 15 günde bir uygulama |
Elma, Armut, Şeftali, Erik, Kayısı, Badem, Kiraz | 300 – 350 g / 100 L Su | İlk gelişim aşamalarından meyve olgunlaşmasına kadar |
Kivi | 300 – 350 g / 100 L Su | Yaz ve sonbahar dönemlerinde her 15 günde bir uygulama |
Zeytin | 300 – 350 g / 100 L Su | Yağ içeriğini arttırmak için, hasat zamanına kadar her 15 günde bir uygulama |
Çilek | 250 – 300 g / 100 L Su | 12-15 günde bir çiçek sonrasında 2-3 uygulama |
Sebzeler | 300 – 350 g / 100 L Su | Meyve ya da yumru veren sebzelerde meyve tutumu, olgunlaşma ve renklenme aşamalarında her 15 günde bir uygulama |
Endüstriyel Ürünler | 400 – 500 g / da | Her 15 günde 3-4 uygulama |
Dekoratif, Kesme Çiçekler ve Fidanlıklar | 250 – 300 g / 100 L Su | Hasata yakın fidanlıklarda kış bitiminden önce |
Tropikal Bitkiler | 250 – 300 g / 100 L Su | Her 15-20 günde meyvelerin yumru başlangıcından hasat zamanına kadar |