TAVSİYE EDİLDİĞİ BİTKİLER, KULLANIM DOZU VE DÖNEMİ
BİTKİ | DOZ | KULLANIM SIKLIĞI |
Yapraktan Uygulama | ||
Sebze (Sera) | 400-500 cc/da | Dikim sonrası en az 2 uygulama 12-15 gün ara ile |
Sebze (açık Alan) | 300-400 cc/da | İlk gerçek yaprak oluşumundan itibaren 12-15 gün ara ile 1-2 uygulama |
Tarla Bitkileri | 300-400 cc/da | İlk gerçek yaprak oluşumundan itibaren 12-15 gün ara ile 1-2 uygulama |
Turunçgiller, zeytin ve subtropikal bitkilerde | 300-400 cc/da | 12-15 gün ara ile çiçeklenme öncesinden meyve olgunlaşma aşamasına kadar |
Meyve ağaçları, zeytin ve bağda | 250-300 cc/da | 12-15 gün ara ile çiçeklenme öncesinden meyve olgunlaşma aşamasına kadar |
Tahıllar (Buğday, Pirinç, Mısır vb.) | 1000-1500 cc/da | Ekim ve çıkış dönemi lokal uygulama ile |
400-500 cc/da | Büyüme/ filizlenme aşamasında | |
Fidanlıklar ve süs bitkileri | 200-300 cc/da | Dikimden sonra 12-15 günde 1-2 uygulama |