TAVSİYE EDİLEN BİTKİLER, KULLANIM DOZU ve DÖNEMİ


BİTKİ DOZ
  Topraktan Uygulama
Yeni Dikilen Fidanlarda 10 – 50 g / Ağaç
Meyve Tutumuna Yakın Ağaçlarda 50 – 75 g / Ağaç
Verim Dönemindeki Ağaçlarda 100 – 200 g / Ağaç
Meyve Ağaçları Turunçgiller, Elma, Armut, Ayva, Kayısı, Şeftali, Nektarin, Kiraz, Vişne, Erik 200 – 300 g / Ağaç
Muz 20 – 40 g / Ağaç Grubu
Zeytin, Antep Fıstığı, Badem, Ceviz, Fındık 200 g / Ağaç & Ocak Başına
Bağ, Kivi, Üzümsü Meyveler 20 – 40 g / Omca
Çilek (Tarla ve Sera ) 250 g / da Damlama Sulama
Sebzeler (Tarla ve Sera) 250 – 500 g / da Damlama Sulama
Karpuz, Kavun 500 g / da Damlama Sulama
Kesme Çiçek  250 g / da Damlama Sulama